Sider

23. januar 2012

En forunderlig ting.....

Jeg fikk meg virkelig noe å tenke på forrige dagen, faktisk på fredag da jeg tok meg en tur innom handicap toalettet på hotellet på Hafjell for å sette på meg gnagsår plaster under strømpebuksa!

Det er jo ganske deilig å bruke disse toalettene innimellom, enten om du må levere varene eller faktisk bare skal ordne på strømpebuksa. Du har god plass og føler seg litt som "king of the toilet". Uansett, når jeg først var der inne tenkte jeg at jeg skulle tømme tanken, så jeg setter meg ned og når jeg er ferdig og skal tørke meg dukker det opp et lite problem. Toalettrullholderen er festet langt bak på veggen liksom, og det er jo så og si umulig å få tak i noe dopapir. Og det slår meg selvfølgelig at dette ikke er første gang jeg opplever dette. Da begynner hjernen min å tenke, for jeg sliter virkelig med å forstå at dette kan være en genial løsning for de som virkelig er handicapet. En ting er jo for meg som ikke sitter i en rullestol, jeg kan jo faktisk reise meg opp om jeg ikke når frem og hente meg litt papir, men de som sitter i rullestolen har jo et mye større problem. Eller er det slik at de som sitter i rullestol har en slags skjult arm som kommer ut av rullestolen som henter papiret, litt sånn som Inspector Gadget?
Eller er det slik at vi som ikke er handicapet skal få svi fordi vi benyttet handicap toalett når vi egentlig ikke har lov, og derfor skal få store problemer med å tørke oss?

Se på bilde under, hvordan skal man klare å nå frem til toalettrullholderen her egentlig? Og hvordan klarer en som sitter i rullestol dette? Jeg vil jo tro at du flytter deg fra rullestolen og over til doen når trykket melder sin ankomst, da må det jo være fryktelig tungvindt å måtte flytte seg tilbake til rullestolen for å hente litt papir....
Og for oss som ikke sitter i rullestol, så vil vi jo i forsøket på å nå dorullholder kunne bli handicapet! Så nå sitter jeg her 3 dager senere og lurer fortsatt veldig på denne "dorullgåten"!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar