Sider

15. mars 2011

Æsj - nå lyser det i dashbordet i bilen igjen....

Satt meg inn i bilen i dag, startet og ante fred og ingen fare. Men så er det ett lys som ikke slukker, nemlig batterilampen. Men bilen går og jeg kjører fra Nittedal og ned til jobb. Men selvfølgelig fungerer ikke varmeapparatet, siden det tydelig er noe feil med batteriet, eller kan det kanskje være dynamoen?!? Når jeg da kommer frem til jobb, så er jeg iskald, og selvfølgelig vet jeg godt at batterilampen ikke kommer til å slukke selvom jeg er på jobb.

Når det skjer noe med bilen kjenner jeg at jeg blir helt motløs. For meg så skal en bil bare fungere, jeg orker ikke masse lysende lamper og verksted besøk.
Fylle bensin og fylle på med spyleveske er mer enn nok for meg!

Når det dukker opp en lys i bilen, så tar jeg som regel opp brukerhåndboken. Og under vært punkt står det: kom deg til verkstedet med engang!!! Og mellom linjene står det: hvis ikke blir det veldig dyrt.....

Det er jo ikke akkurat sånn at det bare er å komme seg til ett verksted med engang det lyser! Og når du ringer verkstedet, så får du selvfølgelig beskjed om at de ikke kan ta bilen din på noen dager enda.
FINT!!! tenker jeg da, jeg trenger bilen nå!

Som regel er det sånn at jeg har en eller annen form for løsning når det skjer litt "uventede" ting i livet mitt, men når det kommer til bilen, er jeg totalt overkjørt - bokstavelig talt!

Så nå venter verkstedet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar